Tulitko vastaan??

Yleistä keskustelua enduroista

Valvojat: Jukka, Moderaattorit

Avatar
timo
Viestit: 2987
Liittynyt: Ke Syys 29, 2004 9:23 am
Pyörä: PELTOKYRPIÄINEN
Paikkakunta: Sarkola

Viesti Kirjoittaja timo »

Eilen Vesilahden kunnassa, Krääkkiön kylää lähestyessäni, männikkön jälkeen, ennen sitä ohrapeltoa tuli vastaan ihminen. Olitko se sinä?
ScB
Viestit: 78
Liittynyt: Ti Kesä 14, 2005 10:37 pm
Pyörä: EXC 450
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja ScB »

Sunnuntai iltapäivällä klo 22.00 aikoihin joku oli motoilla varustetulla kotarilla(ko?) Petikon essolla. Lähti metsään, oliko joku täältä ?
Ande749
Viestit: 781
Liittynyt: To Loka 14, 2004 6:00 pm
Pyörä: Pole Taiga
Paikkakunta: Valkeala

Viesti Kirjoittaja Ande749 »

timo kirjoitti: Olitko se sinä?
Vai olinko se minä? A mitä hä?
Mika Moilanen
Viestit: 12
Liittynyt: Ma Maalis 14, 2005 4:27 pm
Pyörä: KTM
Paikkakunta: Oulu

Hiukkavaarassa?

Viesti Kirjoittaja Mika Moilanen »

Moro,

Hyvä topick TomiKoo :)

Ajellessani Hiukkavaarassa viimme torstaina ihmettelin valtaisaa pölyn määrää metsässä. Ilmeisestikkään pöly ei tullut pyörästäni, sillä se täytti metsän jo sinne saapuessani. Ajattelin, että jopas on kuivaa kun tuolla tavalla "jänkhä" pölisee...tai sitten on jotakin todella suurta tai paljon liikenteessä :? Samalla ajaessani tiukkaa kiharaista spooria hiukkavaaran "nopeilla" enduro poluilla olin havaitsevani jotakin saapuvan vasemmalta...risteilyohjus...ei sittenkään kyllä se pyörältä vaikutti...sen koommin ei pyörää saati kansa veljeä sitten näkynytkään. Palailessani takaisin hikisenä, mutta onnellisena ponngasin ison BMWn jonka ohittaessani mietin, että olikona se #risteilyohjus väriltään musta ja mahdollisesti BMW...
Jos se oli sittenkin se Bemu, niin täytyy ihan mielenkiinnosta kysäistä kunkas se BMW taittuu Hiukkavaaran spooreissa :wink:
t:mika
Avatar
timo
Viestit: 2987
Liittynyt: Ke Syys 29, 2004 9:23 am
Pyörä: PELTOKYRPIÄINEN
Paikkakunta: Sarkola

Viesti Kirjoittaja timo »

TomiKoo kirjoitti:[, joko juttu pysyy asiassa !
Tätä se on kun en taaskaan ajellut ihmisten ilmoilla, enkä Kaivarissa.
Avatar
Jukka
Site Admin
Viestit: 2772
Liittynyt: Pe Syys 24, 2004 1:26 am
Pyörä: KTM 350 EXC-F
Paikkakunta: Tornio
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Jukka »

Torniossakin ois tunnistustehtävä: Erään paikallisen teräksenvalmistajan parkkipaikalta on bongattu DR650RS, kenen lie... ei taida olla jäsen, mutta jos hänet joku kavaltaisi niin saatais houkuteltua porukoihin!
Avatar
Veijo
Viestit: 1233
Liittynyt: Ma Syys 27, 2004 9:59 am
Pyörä: Cube AMS100 LTD
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Veijo »

timo kirjoitti:
TomiKoo kirjoitti:[, joko juttu pysyy asiassa !
Tätä se on kun en taaskaan ajellut ihmisten ilmoilla, enkä Kaivarissa.
Seuraava on OFF TOPIC!
ÄLÄ LUE, EI KUULU ALKUPERÄISEEN AIHEESEEN!

Älä Timo välitä. Sain minäkin näpelleni ORG!:ssa viime viikolla, kun uskaltauiduin jatkamaan jo vinossa olevaa keskustelua.

Olen kuitenkin sitä mieltä, että niin tämä sähköinen foorumi kuin ihan livenä heitetyt tarinatuokiotkin kuihtuvat, jos niiihin ei pääse heittämään keventäviä kommentteja. Kyllä se keskustelu ajautuu takaisin oikeille raiteille, jos se on sen väärti.

Ihmisellä on hyvin usein aktiviteetin tietyssä vaiheessa tarve saada yhteys muihin samassa piirissä vaikuttaviin ihmisiin, vrt. radion Nuorten Sävellahja: "Hei sinä siniseen kukkapaitaan pukeutunut kaunis nainen Turun junassa. Katselin sinua pitkään, mutta en uskaltanut tulla juttusille. Haluaisin kuitenkin tutustua sinuun lähemmin. Ottaisitko yhteyttä. Ystävällisen terveisin Pate."

Ja vähän aihepiiriin kuuluvaakin. Olin se minä, joka Anden ja Soilen perässä ajoin eilen jossain päin Kymenlaaksoa. Kivaa oli, vaikka alla oli tarmakkia.

-Veijo-
Avatar
JiiPee
Viestit: 119
Liittynyt: Ke Maalis 16, 2005 9:30 am
Pyörä: 790 Rreissuenduro
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja JiiPee »

"Eilen Vesilahden kunnassa, Krääkkiön kylää lähestyessäni, männikkön jälkeen, ennen sitä ohrapeltoa tuli vastaan ihminen. Olitko se sinä?"


Nyt osu nauruhermoon, aahhhahahhah :lol:

Se taisi kyllä olla ennen ohrapirtelöä eikä -peltoa ?
Avatar
timo
Viestit: 2987
Liittynyt: Ke Syys 29, 2004 9:23 am
Pyörä: PELTOKYRPIÄINEN
Paikkakunta: Sarkola

Viesti Kirjoittaja timo »

JiiPee kirjoitti:"
Se taisi kyllä olla ennen ohrapirtelöä eikä -peltoa ?
Pyytäisin hyvää herraa pysymään asiassa. Ei täällä saa joutavia kirjoitella ja täyttää palstaa kaikenmaailman roskalla. Pois tuommoiset pirtelöhöpinät. Ja kyllä minä ohran tunnen, vaikka se onkin vasta oraalla. Ainakin suorakylvetty ohra. Varsinkin varjopaikoissa. Suorakylvettyä se selvästi oli. Nimittäin muokattuun peltoon kylvetty on jo kohta tähkällä, koska se päästään kylvämään paljon aikaisemmin. Suorakylvö päästään aloittamaan vasta kun maa on kuivunut vanhan pahnan alla. Se vie aikaa.
Toisaalta en nyt kuitenkaan mene vannomaan oliko se siltikään ohraa. Saattoi olla muutakin. Pirun vaikeeta niistä on ottaa selvää kun ovat vasta kylmän keväänkin takia niin alulla. Vähän kuin kananpoikia vertailisi. Siis ovatko poikia ensinkään vai ehkä tyttöjä.
Riisiä se ei ainakaan ollut, sillä riisi kasvaa lätäkössä ja silloin oli kuiva ja aurinkoinen päivä, suorastaan helle. Vai oletteko joskus törmänneet riisiin kuivalla maalla.
Jos se olikin maissia. Elokuvissakin vankikarkuri meinaa aina nääntyä janoon piileskellessään sheriffejä paahteisessa maissipellossa. Harvemmin riisilätäkössä. Porkkanamaalla ei juuri koskaan.
Toivottavasti paperialan työsulku loppuisi ennenkuin maissihiutaleet kypsyvät. Ne kun pitää syksyllä pakata pahvilaatikoihin ja mistä pahvia, jos tehtaat seisoo?
Avatar
AnttiH
Viestit: 166
Liittynyt: Su Touko 15, 2005 9:56 pm
Pyörä: GL1100 F650GS TE250 Mod28
Paikkakunta: Raahe

Viesti Kirjoittaja AnttiH »

Joutuu kohta hommaan pampersit että voi lukia tätä foorumia, selitäppä siinä emännälle, että lueskelen täsä vaan kurapyöräilijöden foorumia
Avatar
Lakupilotti
Viestit: 1529
Liittynyt: Ke Tammi 12, 2005 7:36 pm
Pyörä: Laku
Paikkakunta: Päntäne

Viesti Kirjoittaja Lakupilotti »

Pröö ... Miten saa kahvi- ja pullamössön siivottua näytöltä?

Make & Laku
Ylimatti
Viestit: 665
Liittynyt: Ti Syys 28, 2004 7:49 pm
Pyörä: BMW F650 GSD 2004
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Ylimatti »

Jos sulla on litteä näyttö, niin pitää olla varovainen ettei paina liikaa. Näyttöä. Oliko voisilmäpullaa vai mantelipitkoa?
Taas menossa jonnekin...
Avatar
Lakupilotti
Viestit: 1529
Liittynyt: Ke Tammi 12, 2005 7:36 pm
Pyörä: Laku
Paikkakunta: Päntäne

Viesti Kirjoittaja Lakupilotti »

Aiva tavallista ankkastukkia ja kylymää kahavia. Kylmällä kahvilla on kuulemma edullinen vaikutus ulkonäköön, tosin maha ei taida kestää tarvittavia määriä.

Mutta alkuperäiseen aiheeseen palatakseni, kyllä joskus tulee mieleen, että kukahan tuokin vastaantulija mahtoi olla. Aktiivinen (?) enskaporukka tuntuu olevan aika pieni, joten jonkinlainen mahdollisuus saada vastaus täältä lienee olemassa.

Make & Laku
KTP
Viestit: 155
Liittynyt: Ti Syys 28, 2004 12:06 pm
Pyörä: KTM 625SXC
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja KTP »

Juu, joskus työkaverit kääntyy kattomaan kun alan höröttään ja sitten on pakko kertoa mistä kyse.

Oulussa oli vappu-ajossa mukana nuorehko mies vaimonsa/tyttöystävänsä tummalla KLEllä. Jäi siinä vähän jutut kesken. Miehellä itsellään oli myös kurapyörä. Olisi ollut kiva houkutella hänetkin porukka-ajoihin mukaan, kuin myös tyttöystävänsä, kun oulusta en tiedä muita naisia jotka ajaa enskalla. Tunteekohan joku tyypin?
Ainaski perässä pysytään :)
Avatar
Pekkavee
Viestit: 4766
Liittynyt: Su Loka 10, 2004 9:04 pm
Pyörä: BMW R1100GS
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Pekkavee »

Yks konsti selvittää bongatut pyörät on ottaa rekkari talteen.

Sitten vaan soitto 01007810 niin ne kertoo kolmen pyörän omistajat samalla soitolla. Maksaa jotain vajaa 3 egee minuutti.

Toinen konsti on laittaa tekstiviesti esim mp XZ880 numeroon 16258.
Toi kertoo mun pyörän mallin, moottoritilavuuden, käyttöönottovuoden, tehon, vakuutusyhtiön ja omistajan. Maksaa jotain 1.69 egee/viesti.

Se kertoo myös, että mun pyörässä on 66 kW, mikä on vähän kumma juttu, kun näissä on yleensä 59 kW ( Suomeen tuoduissa ) Mun on thaimaalainen.

Pekka
:shock: :shock:
Vastaa Viestiin