APUA! Häntäluu hellänä...

Kuskien ja pyörien varusteet

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
timo
Viestit: 3020
Liittynyt: Ke Syys 29, 2004 9:23 am
Pyörä: PELTOKYRPIÄINEN
Paikkakunta: Sarkola

Viesti Kirjoittaja timo »

Jarski61 kirjoitti: siis sellainen pikku kiharainen.
T Jarski
IHKUN IHANA! Pepulle varmasti kiva.
Olisko muuten kannattanut tappaa sitä karitsaa ollenkaan? Meillä oli joskun lampaita myös. Kuukauden vanhasta olis saanut sisuksia purkamatta koko satulan.
Sehän olis tosi kätevä varsinkin lihoessaan. Nimitäin kaukana autiomaassa käy aina niin, että eväät loppuu, eikä keidasta missään.
Kyllä lopun matkaa runkoputkilla reissaa, ennenkuin nälkään kuolee.
Avatar
Jarski61
Viestit: 697
Liittynyt: Ti Kesä 20, 2006 8:44 pm
Pyörä: k

Viesti Kirjoittaja Jarski61 »

Niin tai olis tappanu ja nylkeny sillai että ois voinu vetää sen taljan suoraan satulan päälle.Ohtanahkasta olis samalla tullut tankinsuoja.Jalkoihin ois voinnu survasta virvelin ynm.roinaa.
Menipä mauttomaks.
T Jarski :shock:
Avatar
VAK
Viestit: 1866
Liittynyt: Ma Maalis 20, 2006 4:11 pm
Pyörä: pyöräkuume on kova

Viesti Kirjoittaja VAK »

timo kirjoitti:Itselläni se turhake on kait ollut enimmäkseen rikki kuin ehjä. Vaikka se nytkin on paskana, ei se juuri enää haittaa. Rusahtelee vaan ilkeesti.
Ostin sellaiset suojahousut ekan häntäluun rikkomisen jälkeen. Urheiluliikkeistä saa muutamalla kympillä. Kesportissa oli Dainese ja Techno- merkkisiä. Suojat lonkan, reiden sivuosan ja häntäluun kohdalla. Ei haittaa ajaessa. Häntäluu on aika viheliäs vaiva ollessaan kipeänä, mutta paranee kyllä(rusahtelu ja narahtelu vaiva on jäänyt, mutta se ei haittaa ja hajuunkin tottuu)

-ville
Avatar
Mika TA-91
Viestit: 1467
Liittynyt: Ti Syys 28, 2004 1:22 pm
Pyörä: 790 Adventure R, EXC-F 250
Paikkakunta: Kirkkonummi

Viesti Kirjoittaja Mika TA-91 »

Moi,

Tähän taitaa seuraavat kuvat sopia ihan hyvin :lol:

Kaverilla oli sama vaiva ja reissun aika oli lyöty lukkoon jo puolivuotta etukäteen, joten eihän me voitu antaa kaverin reissusta jäädä, joten eikun helpotusta etsimään ja noissa kuvissa on molemmat vaihtoehdot, joita tosin kaveri taisi molempia käyttää yhtä aikaa (muistaakseni tuo vaaleanpunainen oli housuissa sisällä).

Oltiin saaristossa liikenteessä ja kylllä tuolla varustuksella huomiota sai...Etenkin kun kaverilla on HD RoadKing eli noiden helpotusvarusteiden avulla oli katu-uskottavuus huipussa 8)

Kuva

Kuva

Terveisin
Liitteet
Helpotusta 1.JPG
(57.09 KiB) Tiedosto ladattu 26 kertaa
Helpotusta 2.JPG
(59.09 KiB) Tiedosto ladattu 32 kertaa
Mika TA-91
Eeva
Viestit: 45
Liittynyt: Su Huhti 22, 2007 9:54 pm
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Eeva »

Jos kyseessä on hankauma, niin sen voi ennaltaehkäistä hyvin valkovaseliinilla, jota laittaa reilusti alapäähän. Jos on tiedossa useampi spooriajo päivä peräkkäin voi vielä yöksi limakalvoille laittaa Bepanthen voidetta. Valkovaseliini ennaltaehkäisee ja Bepanthen hoitaa. Toimii hyvin endurossa. Pyöräilyshortisen käyttö jäi kun kaivoin salvatuubit kaapista. Tänä talvena ei tosin ole ollut juurikaan käyttöä...

Valkovaseliini on testattu myös n. 6 t Sulkavan soudussa, jolloin sitä laitetaan kaikkiin taipeisiin mitä soutaessa tulee kainaloista alaspäin.

Eeva
www.rapakat.fi
Avatar
PilcQ
Viestit: 364
Liittynyt: Su Heinä 24, 2005 11:36 am
Pyörä: Honda XRV 750 -96
Paikkakunta: Riihimäki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja PilcQ »

Jarski61 kirjoitti:Niin tai olis tappanu ja nylkeny sillai että ois voinu vetää sen taljan suoraan satulan päälle. Menipä mauttomaks.
Onneksi kuitenkin pienellä T:llä kirjoitettu, ei niin pelota...
-
Jukka Talja & XRV750
Vastaa Viestiin