KTM EXC 250 2T -08 punakilpisestä valkokilpiseksi, tehty

Esittelyt ja vertailut

Valvojat: Jukka, Moderaattorit

asikha
Viestit: 78
Liittynyt: Su Heinä 08, 2007 10:18 pm
Pyörä: BMW
Paikkakunta: Sipoo

Re: KTM EXC 250 2T -08 punakilpisestä valkokilpiseksi, tehty

Viesti Kirjoittaja asikha »

Rekisteröin loppukesästä kaksi gas gassia ja toiseen löytyi maastoliikenne vakuutus ostopäivästä lähtien ja toiseen punakilpipaperi, vakuutusyhtiön todistus kävi vasta neljännellä konttorilla ja punakilpipaperi olisi käynyt jokaisella eli kannattaa hakea se punakilpipaperi. Asiaan vaikuttaa edelleen miten papereita esittää inssille, täytyy tehdä itsestään tarpeeksi tyhmä että inssi pääsee toteuttamaan itseään, jos menet kaiken tietävänä ja ilmoitat reteesti että "Tässä on kaikki paperit mitä tarviitte" niin kyllä ne keksii jonkin puutuvan tai sitten niistä on jokin mennyt vanhaksi.
Kaikki luovarit katsottiin tarkkaan, maahantuojan ja pyörän jälleenmyyjältä ei löytynyt muuta kuin kopio kuitista ja se kelpasi. Porvoossa rekisteröinti onnistui A-katsastuksessa.
Mielivaltaista touhua edelleen, ei selkeää käytäntöä, jossain konttoreilla ei tarvitse olla kaikkia luovareitakaan, kuulemma näkevät jos pyörä on varastettu ja keskeyttävät katsastuksen siihen.
mikko73h
Viestit: 505
Liittynyt: Ti Elo 14, 2007 9:27 am
Pyörä: Yamahat
Paikkakunta: Lpr

Re: KTM EXC 250 2T -08 punakilpisestä valkokilpiseksi, tehty

Viesti Kirjoittaja mikko73h »

Pyörä odottelee nyt verottajan päätöstä, mutta tieliikennevakuutus jo voimassa pelkän runkonumeron kanssa. Vakuutus virkailija sanoi ettei siihen tarvita välttämättä rekisterinumeroa, sen voi kuulemma ilmoittaa myöhemmin. Ei ollut ongelmia katsastuksessa kun moottoripyörä harrastelijalla katsastuttaa :wink:
Keep calm and love fossil fuels.
Vastaa Viestiin