Päitsi 2016

Racing Team Pohjolan Kurapyöräililjät, eli kisakeskustelut tänne.

Valvojat: Jukka, Moderaattorit

uhwo
Viestit: 27
Liittynyt: La Loka 20, 2012 12:06 am
Pyörä: Husqvarna FE 350, 900 hornetti

Re: Päitsi 2016

Viesti Kirjoittaja uhwo »

Pyry kirjoitti:
HarriI kirjoitti:
Pyry kirjoitti:Joo siinä makasin ja seurassani ollut kaveri auttoi minut siihen mättäälle pois ajolinjalta ja pyörän toiselle puolelle ettei tiellä oltu pahemmin. Eipä tässä auta muu kuin odottaa leikkausta ja sitten varmasti selviää enemmän, kuinka paljon ajotaukoa tulee..
Sattui just olemaan kamera päällä, latasin siitä pätkän eilen youtubeen. Linkkiä en tällä vehkeellä saa, mutta jos löydät haulla "Päitsi 2016" niin noin 5min/26min kohdalla ohitin teidät. Näykyy muutenkn vastaan tulevaa liikennettä mk pätkällä...
Käyttäjäsi löysinkin youtubesta, mutta videota en löytänyt?

Keskiviikkona leikattiin polvi, vanhoilla osilla + muutamalla ruuvilla ja koukulla ja rautalangan pätkällä nippuun. Ei se paljoa vielä taivu, mutta pikku hiljaa. Eilen kävin kattomassa ekaa kertaa pyörääkin Päitsin jälkeen, äkkiseltään näytti suht hyvälle (oikeen puolen tankin muovi rikki, oikeen puolen alumiininen karjis hyvin mutkalla (pelasti sormet aika varmasti), etulokari vähän vinossa)
Ei muuta kuin toipumista, harmillisia tilanteita tällaiset :( Tuli itsekin päästeltyä samasta kohtaa suoraan.

Kolarin toinen osapuoli selviytyi maaliin asti juuri ja juuri, pyörä otti aika pahasti osumaa mutta kuskille ei onneksi käynyt kuinkaan. Etulokari ja valomaski paloina ja syyläri ilmeisesti aivan solmussa ja päästi nesteet läpi, mutta jotenkin se oli seuraavassa huollossa saatu sen verran nippuun että kesti maaliin asti välillä nesteitä lisäillen.
HarriI
Viestit: 1129
Liittynyt: Ma Heinä 25, 2005 4:44 pm
Pyörä: 990 Adv
Paikkakunta: Roi

Re: Päitsi 2016

Viesti Kirjoittaja HarriI »

Heips,

Pikaista paranemista "Pyrylle". Ohessa videoata, noin 5.02 kohdilla olette. Tuossa kuvan laatu heikko, parempaakin olisi jos tarvetta. Oli näköjään mennyt privat-esitykseen oletuksena, muutin niitä. Tuo pätkä oli nopea ladata tabletin kautta...

https://youtu.be/phuK6a5WnoE

Itse konttasin tänään polkupyörällä työmatkalla... kun on pirun liukasta...
Vastaa Viestiin