Pohjolan Kurapyöräilijät

Matkaendurofoorumi kaikille enduron ystäville!
Tänään on Su Marras 01, 2020 2:07 am

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]




Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1170 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 74, 75, 76, 77, 78
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: Su Tammi 06, 2019 6:01 pm 

Liittynyt: Pe Maalis 04, 2005 1:17 pm
Viestit: 1046
Pyörä: 500EXC
n. 100h välein kannattaisi ehkä vaihtaa kytkimen joustokumit niin vähenee rasitus vetoakselin booreille kun on kunnon vaimennus (nro 78132025100, 6kpl). Öljyt ja ilmansuodatin 20-30h välein harrasteajelussa, muuten sitten muutaman sadan tunnin kohdalla voi yläkertaa vilkaista mitä nostajille kuuluu.


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: La Tammi 12, 2019 11:30 am 
Avatar

Liittynyt: Ma Helmi 01, 2010 12:27 am
Viestit: 238
Paikkakunta: Hollola
Pyörä: KTM Adventure 990 KTM 500 exc -15
Eli perushuollolla pitäs olla kestävä laite. :D

Millä pääsee tuohon ecuun kiinni. Lähtee näin kylmällä vähän huonosti käymään. Aattelin että jos tps on pielessä. Edellisellä sivulla oli jo juttua aiheesta mutta en tota virtalähteen merkitystä siinä tajunnu. :?

_________________
mikään ei ole niin varmaa kuin, epävarma
Exät, Yamaha 125 dt -78, Kawasaki 125 kmx -87, Yamaha fj1200 -89, Honda blackbird 1100 -01,
KTM 300 exc -05, KTM 950 SM -05, KTM 990 Adventure -06, KTM 690 R -15


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: La Tammi 12, 2019 9:13 pm 
Avatar

Liittynyt: Su Loka 30, 2005 12:51 am
Viestit: 3027
Paikkakunta: ROI
Pyörä: exc
Itse nostin vähän tyhjäkäyntiä ja sitten käynnistys siten että ensin bensapumpun herättely eli pikku pyöräytys ja surinan kuuntelu loppuun saakka ja sitten lähti kyllä käytännössä heti käymään aina...

_________________
antti


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: To Helmi 07, 2019 12:17 am 
Avatar

Liittynyt: Ti Syys 28, 2004 7:42 am
Viestit: 2768
Paikkakunta: Pori
Pyörä: 690ER, 350EXC-F
EXC-F 350 - 13 pölyävässä lumispoorissa ajon jälkeen huomasin öljypinnan nousseen. Jäähdytysnesteet ei ole hävinneen. Vaihdoin öljyt, vahva bensan tuoksu. Voisiko lumesta tukkoinen ilmansuodatin pistää koneen rikkaalle ja se aiheuttaan ko. ilmiön? Muuten mopo toimii hyvin.

Happi


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: To Helmi 07, 2019 10:25 am 
Avatar

Liittynyt: Ma Kesä 06, 2011 1:13 pm
Viestit: 1508
Paikkakunta: Vihti
Pyörä: KTM 250 EXC 6D -17
Happi kirjoitti:
EXC-F 350 - 13 pölyävässä lumispoorissa ajon jälkeen huomasin öljypinnan nousseen. Jäähdytysnesteet ei ole hävinneen. Vaihdoin öljyt, vahva bensan tuoksu. Voisiko lumesta tukkoinen ilmansuodatin pistää koneen rikkaalle ja se aiheuttaan ko. ilmiön? Muuten mopo toimii hyvin.

Happi


Kävikö kone kylmänä? Teippiä syyläreihin niin pysyy lämmöt ylhäällä. Vähentää myös jääpaakkien syntymistä kun pistää molemmista syyläreistä alaosat peittoon about puoleen väliin asti.

_________________
Joskus tuntuu, ettei minulla ole mitään järkevää sanottavaa, mutta sanon siltikin aina jotain...

KTM 250 EXC Six Days -17
KTM 350 EXC-F Six Days -15 (ex)
KTM 690 Enduro R -13 (ex)
Yamaha XT660Z Ténéré -09 (ex)
Yamaha DT125R -92 (ex)


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: To Helmi 07, 2019 12:56 pm 
Avatar

Liittynyt: Ti Syys 28, 2004 7:42 am
Viestit: 2768
Paikkakunta: Pori
Pyörä: 690ER, 350EXC-F
Molemmat syylärit oli n. 3/4 peitettynä, pakkasta -5.

Happi


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: La Touko 11, 2019 8:40 pm 

Liittynyt: Pe Maalis 20, 2009 6:07 am
Viestit: 204
Paikkakunta: Turku
Pyörä: KTM 1290 super adventure R
Kysymys kytkimestä. Potilas EXC-F 350 mallia 2015 ja ajettu 128-tuntia.
Kytkin on todella herkkä ottamaan kiinni. Irroittaa kyllä ja vapaa löytyy helposti, mutta kun lähtee nostamaan kytkintä niin tarraa noin parin millin nostolla kiinni, eikä luistattamista pysty tekemään juuri lainkaan kuten aikaisemmilla kotareillani tein. Missä vika ja mitä pitäisi tehdä?

_________________
Elämässä ei jaeta uusintoja.


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Su Kesä 02, 2019 11:00 pm 
Avatar

Liittynyt: Ke Marras 07, 2012 2:44 pm
Viestit: 171
Paikkakunta: Amsterdam, Alankomaat.
Pyörä: KTM 500 EXC K16 Hobo edition
Tän kesän reissumopon (500 EXC 2016) rakennusstoori: https://therollinghobo.com/2019/06/500exc-ul.html

_________________
"Non Serviam."

The Rolling Hobo


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Ma Huhti 13, 2020 2:17 pm 

Liittynyt: Su Huhti 12, 2020 2:27 pm
Viestit: 3
Pyörä: Husqvarna FE 350
Asentelin minulle uuteen Husku FE 350 -16 pyörään mukana tulleen vilkkujen johtosarjan sekä vakiovilkut tämän videon ohjeiden mukaisesti: https://www.youtube.com/watch?v=pxPOnSmvMZE

Ongelmana se, että vilkuttaessa oikealle tai vasemmalle, vilkkuvat aina kaikki neljä yhtäaikaisesti. Mittariston viereen tulevaa vilkkujen merkkivaloa ei kuitenkaan pyörän mukana tullut, joten sitä ei liitetty. Voisiko ongelma olla siinä?
Myöskään rekisterikilven valoa ei ole, joten sitäkään ei liitetty. Olisiko kellään vinkkejä, mistä vika voisi löytyä?


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Ke Huhti 15, 2020 11:23 pm 
Avatar

Liittynyt: Ti Syys 28, 2004 12:25 pm
Viestit: 1985
Paikkakunta: Hämeenperä
Pyörä: SE ja kolmipökö
Haiskahtaa, että releellä liian pieni vastus. Laita se merkkivalo niin tod.näk. lähtee toimimaan. Edellisessä 450 teki saman kun laitoin ledivilkut, alkoi toimimaan vasta Kellermanin releellä.

_________________
- taas kahden mopon taktiikalla -


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: To Huhti 16, 2020 11:38 pm 

Liittynyt: Su Huhti 12, 2020 2:27 pm
Viestit: 3
Pyörä: Husqvarna FE 350
Kipa kirjoitti:
Haiskahtaa, että releellä liian pieni vastus. Laita se merkkivalo niin tod.näk. lähtee toimimaan. Edellisessä 450 teki saman kun laitoin ledivilkut, alkoi toimimaan vasta Kellermanin releellä.


Kiitos vastauksesta. Tilasinkin merkkivalon jo ja odottelen, että tupsahtaa postista.


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Pe Huhti 17, 2020 8:14 am 

Liittynyt: Pe Maalis 04, 2005 1:17 pm
Viestit: 1046
Pyörä: 500EXC
Voi vaihtaa sen vakioreleen paikalle elektronisen niin korjautuu silläkin https://motonet.fi/fi/tuote/481900/Vilk ... 0W-2-nap-L


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Pe Huhti 17, 2020 8:38 am 
Avatar

Liittynyt: Pe Huhti 26, 2013 10:04 am
Viestit: 655
Paikkakunta: Hki
Pyörä: 300EXC
Mulla on sellainen sumea muistikuva että kun pistin viissatkuun vilkut niin ledivilkut ei toimineet edes led-releen kanssa ilman merkkivaloa. Eli se merkkivalo piti olla joka tapauksessa piirissä mukana että vilkut toimi oikein.


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Pe Huhti 17, 2020 2:17 pm 

Liittynyt: Pe Maalis 04, 2005 1:17 pm
Viestit: 1046
Pyörä: 500EXC
Itselläni tuo motonet led-rele ja tarvikemaliset led vilkut vakiojohtosarjassa ilman merkkivaloa ja vakiokatkaisija ja vilkuttaa ok.


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Su Huhti 19, 2020 2:00 pm 

Liittynyt: Su Huhti 12, 2020 2:27 pm
Viestit: 3
Pyörä: Husqvarna FE 350
an13 kirjoitti:
Voi vaihtaa sen vakioreleen paikalle elektronisen niin korjautuu silläkin https://motonet.fi/fi/tuote/481900/Vilk ... 0W-2-nap-L

Kiitos vinkistä. Täytyy tällä kokeilla, jos ei tuolla merkkivalolla ongelma ratkea.


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1170 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 74, 75, 76, 77, 78

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
POWERED_BY
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com