Mitä kurapyöräilijä kokkaa?
Valvojat: Jukka, Moderaattorit
Re: Mitä kurapyöräilijä kokkaa?
Hyväksi todettu retkigrilli jolla paistaa ja tarvittaessa savustaa lihat, kalat ja makkarat....
Vain mielikuvitus rajana!
Vain mielikuvitus rajana!
- gixxerman
- Viestit: 4786
- Liittynyt: Pe Kesä 23, 2006 5:57 pm
- Pyörä: 4xtohtori
- Paikkakunta: Keski-Suomi
Re: Mitä kurapyöräilijä kokkaa?
Hampurilaisgrilliateria kahdelle
Mä tulen kaukaa,kauas menenkin,jää taakse asfaltin pätkä,ja silloin tiedän sen,mä riippuvainen ole en,kun tiellä luukutan prätkää.(Hannele Suominen)
- Kanttura
- Viestit: 393
- Liittynyt: Ma Touko 09, 2011 7:35 pm
- Pyörä: Husky 701 Enduro & KTM 400 EXC
- Paikkakunta: Muurame
Re: Mitä kurapyöräilijä kokkaa?
Hampurilaisgrilliateria neljälle Hampurilaisista tuli melkein vahingossa täydellisiä
Rider on the storm
Ex: BMW F 650 GS Dakar '06, BMW F 650 GS '08, BMW F 800 GS '12, Husky 701 Enduro '16... --> '18
Ex: BMW F 650 GS Dakar '06, BMW F 650 GS '08, BMW F 800 GS '12, Husky 701 Enduro '16... --> '18
- gixxerman
- Viestit: 4786
- Liittynyt: Pe Kesä 23, 2006 5:57 pm
- Pyörä: 4xtohtori
- Paikkakunta: Keski-Suomi
Re: Mitä kurapyöräilijä kokkaa?
Jaaha,Kanttura ollut samoilla linjoilla,kyllä nuo kesään kuuluvat kuin... Mitäs tänään syötäidsiin
Mä tulen kaukaa,kauas menenkin,jää taakse asfaltin pätkä,ja silloin tiedän sen,mä riippuvainen ole en,kun tiellä luukutan prätkää.(Hannele Suominen)
- gixxerman
- Viestit: 4786
- Liittynyt: Pe Kesä 23, 2006 5:57 pm
- Pyörä: 4xtohtori
- Paikkakunta: Keski-Suomi
Re: Mitä kurapyöräilijä kokkaa?
Tänään grillataan ja jälkkäri raikasta marjapiirakkaa kera Pink Floyd viinin
Mä tulen kaukaa,kauas menenkin,jää taakse asfaltin pätkä,ja silloin tiedän sen,mä riippuvainen ole en,kun tiellä luukutan prätkää.(Hannele Suominen)
- Juhana
- Viestit: 2355
- Liittynyt: Ke Loka 04, 2006 1:56 pm
- Pyörä: Yamaha XTZ-900,DR-350
- Paikkakunta: Eura,Loei
Re: Mitä kurapyöräilijä kokkaa?
Näin jouluisena välipalana maistuu; ja miksei muulloinkin, Rosteenin leipomon Jurmo saaristolaislimppu(Turust...) aidolla voilla,15mm siivut, 4 mm siivut perinteistä koskenlaskijaa päälle(1 leipä/1 juusto)palan painikkeeksi ihan vaan 3 veroluokan karhua.Ei malta lopetta,ennenko leipä loppuu..
- gixxerman
- Viestit: 4786
- Liittynyt: Pe Kesä 23, 2006 5:57 pm
- Pyörä: 4xtohtori
- Paikkakunta: Keski-Suomi
Re: Mitä kurapyöräilijä kokkaa?
Joulumenuahan tässä.Kaupan laatikot tuunattuna ja työkaveri teki palvikinkun ja vielä mausti sen pippurilla,uutuutena tänä jouluna on punasipulihilloke lisukkeena.Ja glögipäärynät jälkkärinä,ettei aina riisipuuroa Kaiken kruunaa Don Mendo Gran Reserva 2007
Mä tulen kaukaa,kauas menenkin,jää taakse asfaltin pätkä,ja silloin tiedän sen,mä riippuvainen ole en,kun tiellä luukutan prätkää.(Hannele Suominen)
Re: Mitä kurapyöräilijä kokkaa?
Mulla on samanlainen grilliviritys ja loimulaudatViuh kirjoitti:Helppoa ja herkullista.
Just tosin savustelin lohen ja nyt saunanlämmitystä kera Robinsons Brewery the Trooper!
Re: Mitä kurapyöräilijä kokkaa?
Reilu kilon kaslerin pötkö oli about kuusi tuntia uunissa kokis, ketsuppi ja soijakastikkeessa. Ihan mureaa ja makoisaa revitty possu hamppariin ja texmexiin.
Sami
-
- Viestit: 1230
- Liittynyt: Pe Loka 26, 2007 11:15 pm
- Pyörä: Trek Roscoe 6
- Paikkakunta: Ylivieska
Re: Mitä kurapyöräilijä kokkaa?
Ranskalaisia ja kalapuikkoja
BMW f 650 Gs Dakar -01 ---> BMW f 800 Gs -08 ---> BMW R 1200 GS Lc 2013 ---> Polkupyörä
-
- Viestit: 2642
- Liittynyt: Ma Syys 27, 2004 2:39 pm
- Pyörä: KTM 640 Adv R
- Paikkakunta: Piikkiö
- Viesti:
Re: Mitä kurapyöräilijä kokkaa?
Sama oli päivän menu täälläkin, runsaalla chilillä höystettynäHarri Hemmilä kirjoitti:Ranskalaisia ja kalapuikkoja
- Sottapytty
- Viestit: 864
- Liittynyt: La Maalis 10, 2007 5:37 pm
- Pyörä: BMW G650XChallenge
- Paikkakunta: Eteläinen Suomi
Re: Mitä kurapyöräilijä kokkaa?
Loimusavuribbsejä.
Vain neljä/viisi makua. Mustapippuri, merisuola, leppäpuunuotion/savun sekä oikean sianlihan maku.
Pientä liekkiä ja hiillosta lihan alla. Eli n. 2-3 tuntia 120-175 asteen lämpötilassa. (Kuvan porsas on kärsinyt vasta reilu tunnin ajan)
Tämä on sitten aivan jotain muuta kuin superpehmeäksi/kosteaksi keitetyn lihan amerikkalaisen makeaa glaseerausta grillissä tai porsaan lihan maun peittämistä tulisella ylimaustamisella.
Ihan hauskoja ja maukkaita nekin, mutta tässä on vain selkeän pelkistettyä vahvaa nuotiolihan makua, kosteaa ja mehevää, jämäkällä rakenteella.
Possu taipuu hienosti useaan erilaiseen kypsennysjärjestelyyn!
Vain neljä/viisi makua. Mustapippuri, merisuola, leppäpuunuotion/savun sekä oikean sianlihan maku.
Pientä liekkiä ja hiillosta lihan alla. Eli n. 2-3 tuntia 120-175 asteen lämpötilassa. (Kuvan porsas on kärsinyt vasta reilu tunnin ajan)
Tämä on sitten aivan jotain muuta kuin superpehmeäksi/kosteaksi keitetyn lihan amerikkalaisen makeaa glaseerausta grillissä tai porsaan lihan maun peittämistä tulisella ylimaustamisella.
Ihan hauskoja ja maukkaita nekin, mutta tässä on vain selkeän pelkistettyä vahvaa nuotiolihan makua, kosteaa ja mehevää, jämäkällä rakenteella.
Possu taipuu hienosti useaan erilaiseen kypsennysjärjestelyyn!
- Liitteet
"Ikuisuus projekti"
viewtopic.php?f=8&t=6369&st=0&sk=t&sd=a
viewtopic.php?f=8&t=6369&st=0&sk=t&sd=a
- Sottapytty
- Viestit: 864
- Liittynyt: La Maalis 10, 2007 5:37 pm
- Pyörä: BMW G650XChallenge
- Paikkakunta: Eteläinen Suomi
Re: Mitä kurapyöräilijä kokkaa?
Savusikailu jatkuu..
Tämä liha ei tarvitse lisäkostutusta.
Hitaasti kypsäksi loimusavustettua grillisikaniskaa.
2,4kg maustamatonta emäsian niskaa.
Vakuumipaketti vesialtaaseen, haaleassa vedessä lihan lämmitys huoneenlämpöiseksi.
Mausteet päälle ja sähkövartaaseen.
n.7 tuntia matalaa ja epäsuoraa tulta.
Pari tuntia grillissä tiukalla valvonnalla, ettei laavakivillä ala rasvapalo. Yksi kolmesta polttimesta kerrallaan päällä, pienimmillään. Alumiinifoliolla voi ohjailla tippuvia rasvoja.
Viisi tuntia loimusavustusta pienillä leppäklapeilla.
Tämä liha ei tarvitse lisäkostutusta.
Hitaasti kypsäksi loimusavustettua grillisikaniskaa.
2,4kg maustamatonta emäsian niskaa.
Vakuumipaketti vesialtaaseen, haaleassa vedessä lihan lämmitys huoneenlämpöiseksi.
Mausteet päälle ja sähkövartaaseen.
n.7 tuntia matalaa ja epäsuoraa tulta.
Pari tuntia grillissä tiukalla valvonnalla, ettei laavakivillä ala rasvapalo. Yksi kolmesta polttimesta kerrallaan päällä, pienimmillään. Alumiinifoliolla voi ohjailla tippuvia rasvoja.
Viisi tuntia loimusavustusta pienillä leppäklapeilla.
- Liitteet
"Ikuisuus projekti"
viewtopic.php?f=8&t=6369&st=0&sk=t&sd=a
viewtopic.php?f=8&t=6369&st=0&sk=t&sd=a
- petteripunakuono
- Viestit: 260
- Liittynyt: Ma Elo 19, 2013 5:58 pm
- Pyörä: Hugsvarna 701 Enduro & 12k GinTonic
- Paikkakunta: Tampereen seutu
Re: Mitä kurapyöräilijä kokkaa?
Retkelle (yli)kypsää mureaa possua mukaan, ja pinnoitus tikun nokassa nuotiolla. Esim kylkipaloihin ja kasleriin saa rapean pekonipinnan kun sitä pyörittelee nuotiolla. Ulkofile on liian kuivaa, siitä ei juuri saa houkuteltua rasvaa pintaan. Siivutettu grillikylki ja kaslerpihvit toimivat hyvin. Mustapippuria ja suolaa mausteeksi. Helppoa ja hyvää.
http://www.youtube.com/watch?v=9BC1kDNLZ6E
http://www.youtube.com/watch?v=9BC1kDNLZ6E