Pohjolan Kurapyöräilijät
http://www.matkaendurot.net/forum/

Alumiini laukut
http://www.matkaendurot.net/forum/viewtopic.php?f=10&t=4532
Sivu 1/1

Kirjoittaja:  Jarski61 [ Ti Joulu 05, 2006 5:41 pm ]
Viestin otsikko:  Alumiini laukut

Onko kellään käytössä noita alu laukkuja mitä tossa linkissä on myynnissä.
DÄRR- Motorrad- Box BIKE, Aluminium in 1,2 mm - Heavy Duty
außen: 24 x 49 x 37 cm / 3,2 kg innen: 20 x 44 x 36 cm / 32 Liter.
Ei olis pahan hintaisia.

http://www.daerr.de/
Terv Jarski

Kirjoittaja:  HeikkiL [ Ti Joulu 05, 2006 5:53 pm ]
Viestin otsikko:  Re: Alumiini laukut

Jarski61 kirjoitti:
Onko kellään käytössä noita alu laukkuja mitä tossa linkissä on myynnissä.
DÄRR- Motorrad- Box BIKE, Aluminium in 1,2 mm - Heavy Duty
außen: 24 x 49 x 37 cm / 3,2 kg innen: 20 x 44 x 36 cm / 32 Liter.
Ei olis pahan hintaisia.

http://www.daerr.de/

Pikku-Teneressä minulla oli muistaakseni nuo heikommat eli 0,8 mm vahvuiset "savustuslaatikot". Kunnon konstailemattomat perusalulaukut, eli lukot mallia lääkekaappi (sai sarjoitettuna eli kansien lukot + kiinnityslukot samalle avaimelle) eikä muitakaan hömpötyksiä, mutta ajavat toki asiansa! Sisälaukut tai pinnoitus esim. kontaktimuovilla tarpeen, ettei alumiinioksidi pilaa kamppeita, mutta sama se vaivaa kalliimpiakin (pinnoittamattomia) boxeja.

Teneressä oli Hepcon sivulaukkutelineet, joten luonteva kiinnitystapa oli tuo Därrin myymä "DÄRR BIKE BOX HALTER "H&B" Adapter". Vaati hieman pajavasaraa hienosäätöön, mutta kätevä pikairroitusteline.

Kuva

Kirjoittaja:  pate56 [ To Joulu 07, 2006 10:01 pm ]
Viestin otsikko:  Därr

Itse katsoin heidän erikoistarjousta €69,95, muistaakseni 0,8mm alu Jumbo-lodjut Afrikkalaiseen. Pohdin vaan että liekö liian paljon laatikkoa?Lukkosatsi mukaan vielä eikä hinta hirvitä. Pitäisi vaan rakentaa hyvä pikairroitussysteemi kun on jo raudat (Givi / Kappa sopii). Därrin improvisaatiokitti ei vaikuttanut kovin ihmeelliseltä hintaan nähden. Kai Pelle Pelottomat parempaan pystyy?

Kirjoittaja:  vkoivu [ Pe Joulu 08, 2006 2:28 am ]
Viestin otsikko: 

Vesalla taisi olla ne ohkasemmat därrin laukut ja parasta niissä oli ulkonäkö (jos ei kummallisiin mittoihin kiinnitä huomiota) sekä lukkosysteemi missä ei kaiketi ollut mitään vikaa. Vesitiiviyskin taisi olla kunnossa.

Sikäli hyvä, että laukkujen ulkonäkö on kunnossa jotta niitä voi pitää näyttelyissä ja ehkä asfalttiajossa kiinne pyörässä. Soramopoon ja oikeaan reissukäyttöön ne ovat yhtä hyvät kuin katupyörän katteet krossipyörässä. Eli näyttää nätiltä, mutta ovat rutussa jos mopon edes laskee varovasti kyljelleen saati sitten jos vauhdissa niiden kanssa kaatuisi.

Jos sellaset ostaa niin kannattaa ainakin koittaa vahvistaa laukuista niitä seinämiä mistä ne laukut kiinnittyvät mopoon. Sen lisäksi jos vielä laukun pohjaan laittaa hieman vahviketta niin ne ovat hintaisekseen varmaan ihan kelvolliset. (samaan hintaan kun ei taida mitään muita alulaukkuja saada)

Kirjoittaja:  HeikkiL [ Pe Joulu 08, 2006 10:11 am ]
Viestin otsikko: 

Jep, niinkuin Visa tuossa jo sanoi, niin kannattaa ehdottomasti valita ne 1,2 mm seinämävahvuudella olevat pakaasit! 0,8 mm laukkuihin oli pakko lyödä vahvistusplootua kiinnikkeiden kohdalle - muuten olisi voinut käydä vanhanaikaisesti. Hintaeroahan noilla ei ole paljoakaan ja muutoin sama laukku kyseessä.

Off-the-road kauppaa Zargesin 37l alulaukkuja 119 euron hintaan ja päällisin puolin ovat lähes 1:1 Därrien kanssa.

Kirjoittaja:  Kurahousu [ Pe Joulu 08, 2006 11:02 am ]
Viestin otsikko: 

Itselläni on nuo 0,8 mm vahvuiset jotka olen sitten ohkasella alu-levyllä tukenu kiinnityspuolen seinän sisäpuolelta. Omatekoiset kiinnityssysteemit ja sisälaikut. Hyvin on toiminu ja metsäpoluilla ne ei olekkaan kiinni, olis aika rytyssä :lol: , ainoastaan matkaa tehdessä varusteiden kuljetukseen. Vesitiiviit (varmistin vielä silikoonilla) ja hyvät lukot ja kahvat, ei valittamista jos haluaa kevyet ja tilavat laukut. Itselleni oli vain tärkeätä saada kuljetustilaa eikä niinkään kauniita, kiiltäviä, ei kolhun kolhua ja naarmuttomia bling bling laukkuja :wink:
Jokunen kuvakin löytyy sivuilta:
http://koti.welho.com/jsaari4/index.htm ... age39.html
http://koti.welho.com/jsaari4/index.htm ... age63.html
http://koti.welho.com/jsaari4/index.htm ... age66.html

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/